En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

Hatta, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, iyi şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Düzenışdataş merkezi, yedinci sanat, meslek, şifahane kabilinden tıknaz dirim alanlarında yangın bapsı tasarrufı güvenliği arttırır. Apartmanlar, fabrika, otel kabil binalarda da evgin çıkış kapıları yangın çabucak kullanılır ve toplanmış tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise zelzele kabil durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Kapı ilgilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına saika olabilir.

Her kapı aynı dayanıklılığa ehil olmadığı üzere bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 zaman ortada bileğemekebiliyor. Fakat bu kapılar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak derece sağ. Mealta baplar cihetıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın ahir behemehâl yanacaktır.

Açılıp - kapanma anlayışlevinin sorunsuz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu gidiş denetleme edilmelidir. 

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) baş amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin Yangın Kapısı hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir acımasızndaki kötü, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların vesair katlara intikalini çelmek veya mümkün evetğu denli geciktirmektir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rakiplik kadar faktörlere bandajlı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci Yangın Merdiveni Kapısı sınıf bir yangın kapkaloriın daha güçlü bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede elan soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Yöntem Odası Yangın Bapları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yüzı aralık otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapsı camlı olabilir.

Yangın ve ivedili manzara anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da anlatım edilen bu ekip yangın kapısı temelı modellerde olağan kapı koluna benzeri. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en reva hediye politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum kullanma yerından yarar yapmak amacı ile meydana getirilen, en çokça 100 nüfus kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus adetsına bentlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Report this wiki page